info@allinpackaging.hu +36 1 363 1447

Adatvédelem

Az All In Packaging elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Az All in Packaging webáruházat a Nordtek Imexco Kft. üzemelteti. Kereskedelmi portálunk oldalainak jelentős része bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. Azonban a portálunk meghatározott részeihez való hozzáférés, az egyes személyes információk testre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.
 
A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok, más termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataik, és a kívánt kapcsolatfelvétel módja, és ezekhez hasonló témakörökben.
 
Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy olyan információkat adjon meg részünkre, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. név, telefonszám, e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása sem a regisztrációnak, sem az internetes vásárlásoknak nem előfeltétele. Az All In Packaging nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más (a szolgáltatás üzemeltetésén kívül eső) cégek számára.
 
Cégünk, ez esetben, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a tárgykörben használja fel a szolgáltatások biztosítására, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
 
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az All In Packaging az ügyfeleitől származó, és az interneten közzétett információk valódiságáért nem tud teljes körű felelősséget vállalni.
 
A regisztráció során megadott személyes adatait, az All In Packaging webshopba történő bejelentkezés után a "Profil frissítése" menüpont alatt tekintheti meg és szerkesztheti. Amennyiben törölni szeretné a profilját kérjük, jelezze felénk e-mailben az info@allinpackaging.com email címen.
 
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71909/2014.
Betöltés...