[email protected] +36 1 363 1447

Prémium szolgáltatások a Nordtektől


Közel húszévnyi tapasztalattal a Nordtek rendkívül hatékony és sokszínű üzleti megoldást kínál partnereinek. Változatos megoldásainkkal segítünk abban, hogy vásárlóink álmai valósággá váljanak.
 
Vállalkozóként tisztában vagyunk azzal, hogy terméke sikeréhez rengeteg összetevő járul hozzá, így a feladat nagyságától függetlenül mi itt vagyunk, hogy mindenben segítsük Önt. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő csomagolóanyagot, ezáltal legyen Ön is a több ezer elégedett vásárlónk egyike.
 
A Nordtek mindennap arra törekszik, hogy minőségi, és takarékos megoldást biztosítson ügyfelei számára. 
 

 All In Packaging

 Quality Discount Packaging

Webáruházunkban több mint 5000 termék közül választhatja ki az ízlésének és pénztárcájának leginkább megfelelő csomagolóanyagot. Vásároljon online, hogy időt és pénzt takarítson meg. Amennyiben kérdése merül fel, vagy problémája akad, használja élő chatszolgáltatásunkat, amin keresztül kollegánk készségesen válaszol Önnek!

Fölösleges készletei vannak raktáron? Megvannak az eszközeink arra, hogy közösen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő gyors és olcsó megoldást.
Tegye vállalkozását környezetbaráttá a QDP segítségével! Feleslegessé vált csomagolóanyagait felvásároljuk, illetve már felvásárolt, magas minőségű elfekvő készletből származó termékeket kínálunk Önnek csökkentett áron. Válassza a QDP-t és spóroljon, miközben a környezetért is tesz! 
 

 Grafikai megoldások

 Címkézés 

Már van elképzelése terméke grafikai megjelenéséről, de még nem sikerült kivitelezni? Esetleg meglévő grafikáját szeretné újragondolni? Mi ebben is segítünk. Kreatív gondolkodású szakembereink segítségével már számos ügyfélnek sikerült létrehozni álmai termékét.

Nyomdatechnikai hátterünkkel szinte az összes felületen képesek vagyunk megjeleníteni az Ön által megálmodott grafikát. Segítségünkkel olyan megjelenést kölcsönözhet termékeinek, amire vásárlói emlékezni fognak!

 Logisztikai és egyéb megoldások

 

Az Ön által rendelt termékek szállítást 25 tonnáig tudjuk vállalni, földön, vízen, vagy akár levegőben, ezáltal biztosítva a gyorsaságot és megbízhatóságot.
Szállítással kapcsolatban tekintse meg "Szállítás" aloldalunkat, vagy ha további kérdése van keresse kollégáinkat.

 

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket hétköznapokon 9:00 és 17:00 óra között a +36 1 363 1447 telefonszámon.

All In Packaging

Sokszínű webáruház

Mintakérés

Több mint 5000 csomagolóanyagunk között biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt. Ha mégsem, kérésére megkeressük, vagy legyártjuk Önnek.

Szereti kipróbálni a termékeket, mielőtt megvásárolja őket? Legtöbb csomagolóanyagunkból ingyenes mintát igényelhet, így eldöntheti, szeretne-e belőlük nagyobb mennyiséget rendelni.

Többnyelvű segítség

Az elégedettség garantált

Az All In Packaging több mint 10 nyelven elérhető, sőt, élő chatszolgáltatásunk által mindig lesz valaki, aki válaszol kérdéseire a Nordteknél.

Legyen Ön is a több ezer vásárló egyike, akik rendszeresen a Nordteket választják, ha csomagolóanyagról van szó. Legyen a csomagolóanyag beszerzése a legegyszerűbb részfeladata a termék előállítási folyamatának!

Quality Discount Packaging

Vásároljon minőséget, kedvező áron

Tegyen a Földért!

Új, kiváló minőségű csomagolóanyagok másodkézből. Takarítson meg pénzt, miközben a környezetet is óvja!

Ne hagyja, hogy a még használható csomagolóanyag kárba vesszen. Óvja Ön is a környezetét, adjon el vagy vásároljon fel elfekvő készleteket, ezáltal csökkentve a felesleges termelést és a környezetszennyezést.

Adja el felesleges készleteit!

 

Megmaradt készletei vannak, amire már nincs szüksége? Költséghatékony és helytakarékos megoldást keres? Adja el nekünk felesleges készleteit, hogy mi azt a QDP webáruházán keresztül értékesítsük!

 

Design

Egyedi design

Egyedi formatervezés

Egyedi design az alapoktól - nem probléma! Kölcsönözzön csomagolásának vonzó megjelenést egyedi, személyre szabott megoldásaink segítségével! Nézze meg korábbi munkáinkat ide kattintva.

A lehetőségei határtalanok! Mi kedvező áron megtervezzük és kivitelezzük az Ön termékéhez leginkább illő csomagolást.

360º termékfotók

A design az Öné! 

A 360 º termékfotók segítségével a termékei életre kelnek! Vásárlói a képet forgatni és nagyítani tudják, ezzel olyan valósághű élményt kapnak, mint eddig még soha. Nézze meg az eddigi munkáinkat ide kattintva.

A vizuális kivitelezésben segítünk, és akármilyen változtatást szeretne véghezvinni rajta, ez teljesen természetes, hisz a design összes joga Önt illeti.

Költséghatékonyság

Metalizálás

Mivel a székhelyünk és az operatív központunk Magyarországon található, így ha szüksége van ránk, bármikor el tud érni minket szervezési nehézségek nélkül.

Ezzel az eljárással még vonzóbbá varázsoljuk termékét. Számos opció közül Ön is meg fogja találni nálunk az Ön termékének leginkább megfelelőt.

Címkézés

Minden felületre

Egyedi címkék

Nyomtatni műanyagra, üvegre, fémre és még rengeteg egyéb felületre tudunk professzionális eszközeink segítségével. 

Szeretne kitűnni a tömegből? Próbája ki speciális címkézési megoldásainkat! A következő lehetőségek közül válogathat:
  • UV nyomtatás
  • Tamponnyomás
  • Szitanyomás

Nincs még meg a grafikai terve? Semmi probléma!

Gyorsan, első kézből

Ha már van grafikai elképzelése, segítünk azt tökéletesíteni, vagy azt az Ön által választott csomagolóanyagra felvinni. Ha még nincs ötlete, vagy van már, de nem sikerült kivitelezni eddig, semmi probléma, kreatív csapatunk bármikor rendelkezésére áll. 

Tapasztalatunknak és megbízható üzleti partnereinknek köszönhetően projektjeinket rendkívül gyors átfutási idő alatt le tudjuk bonyolítani. Gyors megoldásra van szüksége? Keressen minket!

Logisztikai és egyéb szolgáltatások 

Lokális támogatás

Bértöltés 

Nálunk a távolság nem jelent problémát, hisz Európában több mint 15 országban vagyunk jelen fizikálisan vagy virtuálisan. Így szinte bárhol, bármikor úgy érezheti, mintha csak a szomszédba kellene átugrania.

Háztartási vegyi anyagok, samponok, dezodorok, parfümök és egyéb kozmetikai termékek bértöltését vállaljuk különféle nagyságban és mennyiségben.

Kutatás + Fejlesztés

Dobozgyártás - Faltkarton dobozok

Vevőink és a piac igényeinek kielégítésére projekt jellegű kutatás-fejlesztési tevékenységünkkel új formákat, megoldásokat, prototípusokat és a megvalósításukhoz szükséges eszközöket állítjuk elő.

Az egyedileg készült kartondoboz nem csak esztétikus, hanem praktikus is. A legtöbb nálunk kapható csomagolás kartondobozban kerül értékesítésre, amit akár már tőlünk is beszerezhet? Kérjen ajánlatot!

 

 

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Lépjen velünk kapcsolatba!

Betöltés...