info@allinpackaging.hu +36 1 363 1447

Nyomdai Szolgáltatások

Tőlünk szerzi be csomagolását? Miért nem kéri nyomdai szolgáltatásaink valamelyikével együtt?

 

Szolgáltatásaink:

    

Cimkenyomtatás          UV nyomás             Szitanyomás          Tamponnyomás

 

Csomagolás beszerzés és dekoráció egy lépésben!

Nyomdai szolgáltatásainknak köszönhetően időt és pénzt spórolhat, hiszen termékei csomagolását és a szükséges dekorációt egy helyről, egy lépésben szerezheti be! Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a tőlünk vásárolt csomagolóanyaghoz jóval a piaci árak alatt tudjunk Önnek nyomdai szolgáltatásokat nyújtani.

 

 

Az általunk kínált nyomtatási eljárásokkal szinte bármilyen felület nyomtatása megoldható.

Az alábbi termékek címkézését vagy közvetlen (direkt) nyomtatását vállaljuk:

·   tubusok

·   tégelyek

·   flakonok

·   tubusflakonok

·   kupakok

·   karos szórófejek

·   pumpák

 

Digitális címkenyomtatás - Egyedi címkék | Nyomdánkban a legmodernebb nyomdai gépeknek köszönhetően, különbözőbb formában és méretben kínálunk egyedi matrica és címkenyomtatást. A címke felhelyezését illetően választhat, hogy ívre vagy tekercsre nyomtassunk. Amennyiben a címke felhelyezését is kéri, automata címkéző berendezésünkkel rövid határidőn belül flakonok, tubusok címkézését is vállaljuk.

Előnyök: A címkézés a leggyakoribb dekorációs technika mind a kozmetikai, mind a háztartási termékek csomagolása során, elsősorban a kiváló minőségnek köszönhetően. Digitális eljárással akár egészen kis mennyiségű címkék gyártását is tudjuk vállalni anélkül, hogy a gyártási költségek megemelkednének.

 

UV nyomás (közvetlenül a dekorálandó felületre) | Az UV nyomtatás esetén közvetlenül a kiválasztott anyagra nyomtatunk. Az eljárás hasonló, mint a szitanyomás, de kisebb darabszámú nyomtatás esetén jóval költséghatékonyabb. Ennél a technikánál már a nyomtatás alatt elkezdődik az ultra viola fénnyel történő festék szárítása. Ennek eredményeképpen gyorsabb gyártási idő valósítható meg.

Előnyök: A fellelhető legújabb technológia, melynek köszönhetően fotórealisztikus végeredményt kapunk. Kis mennyiségekhez ideális. A flakonok (üveg vagy műanyag) egész felülete (körben) nyomtatható.


Kifejezetten ajánlott tégelyek és kupakok nyomtatásához.

 

Szitanyomás | A szitanyomás egy olyan összetett nyomtatási eljárás, melynek során finom szövésű szitaszöveten illetve sablonon keresztül, festéknyomást végzünk. Ez az eljárás elsősorban egyszerűbb grafikák megvalósítására, jellemzően néhány színnel történő nyomtatásra alkalmas.

Előnyök: Ideális nagy mennyiségnél. Hosszantartó hatás.
Hátrányok: A felhasználható színek száma korlátozott. Kis darabszám esetén nem gazdaságos gyártási eljárás. Kis mennyiségeknél inkább az UV nyomtatást célszerű választani.

 

Tamponnyomás | A tamponnyomás során a tinta egy fémlemezről egy flexibilis párnára kerül, majd "lepecsételve" kerül a nyomtatandó termék felületére. A tamponnyomás leginkább szabálytalan formáknál és felületeknél ideális választás, ahol más módszerek általában korlátokba ütköznek.

Előnyök: Nem számít, hogy a nyomtatandó tárgy ívelt vagy egyenetlen felületű, ez a nyomtatási módszer mindig minőségi nyomtatást eredményez.
Hátrányok: Kissé korlátozott a sebesség, különösen ha több színt szeretne alkalmazni.

 

Nyomtatási technológiák Cimkék UV (direkt nyomtatás) Szitanyomás Tamponnyomás
Minőség Magas Magas Magas Magas
Színek Nincs limit Nincs limit Limitált (1-5) Limitált (1-5)
Tartósság Közepes Magas Magas Magas
Eredmény Fotórealisztikus Fotórealisztikus Egyszerűbb grafikákhoz Egyszerűbb grafikákhoz

 

Hogyan készül? Nézze meg új videónkat!

 

Kérjen ajánlatot!

Betöltés...