[email protected] +36 1 363 1447

Nyomdai Szolgáltatások

Tőlünk szerzi be csomagolását? Miért nem kéri nyomdai szolgáltatásaink valamelyikével együtt?

 

Szolgáltatásaink:

    

Cimkenyomtatás          UV nyomás             Szitanyomás          Tamponnyomás

 

Csomagolás beszerzés és dekoráció egy lépésben!

Nyomdai szolgáltatásainknak köszönhetően időt és pénzt spórolhat, hiszen termékei csomagolását és a szükséges dekorációt egy helyről, egy lépésben szerezheti be! Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a tőlünk vásárolt csomagolóanyaghoz jóval a piaci árak alatt tudjunk Önnek nyomdai szolgáltatásokat nyújtani.

 

 

Az általunk kínált nyomtatási eljárásokkal szinte bármilyen felület nyomtatása megoldható.

Az alábbi termékek címkézését vagy közvetlen (direkt) nyomtatását vállaljuk:

·   tubusok

·   tégelyek

·   flakonok

·   tubusflakonok

·   kupakok

·   karos szórófejek

·   pumpák

 

Digitális címkenyomtatás - Egyedi címkék | Nyomdánkban a legmodernebb nyomdai gépeknek köszönhetően, különbözőbb formában és méretben kínálunk egyedi matrica és címkenyomtatást. A címke felhelyezését illetően választhat, hogy ívre vagy tekercsre nyomtassunk. Amennyiben a címke felhelyezését is kéri, automata címkéző berendezésünkkel rövid határidőn belül flakonok, tubusok címkézését is vállaljuk.

Előnyök: A címkézés a leggyakoribb dekorációs technika mind a kozmetikai, mind a háztartási termékek csomagolása során, elsősorban a kiváló minőségnek köszönhetően. Digitális eljárással akár egészen kis mennyiségű címkék gyártását is tudjuk vállalni anélkül, hogy a gyártási költségek megemelkednének.

 

UV nyomás (közvetlenül a dekorálandó felületre) | Az UV nyomtatás esetén közvetlenül a kiválasztott anyagra nyomtatunk. Az eljárás hasonló, mint a szitanyomás, de kisebb darabszámú nyomtatás esetén jóval költséghatékonyabb. Ennél a technikánál már a nyomtatás alatt elkezdődik az ultra viola fénnyel történő festék szárítása. Ennek eredményeképpen gyorsabb gyártási idő valósítható meg.

Előnyök: A fellelhető legújabb technológia, melynek köszönhetően fotórealisztikus végeredményt kapunk. Kis mennyiségekhez ideális. A flakonok (üveg vagy műanyag) egész felülete (körben) nyomtatható.


Kifejezetten ajánlott tégelyek és kupakok nyomtatásához.

 

Hogyan készül az UV nyomtatatás flakonra? Nézze meg új videónkat!

 

Hogyan készül az UV nyomtatás tégelyre? Nézze meg új videónkat!

 

Szitanyomás | A szitanyomás egy olyan összetett nyomtatási eljárás, melynek során finom szövésű szitaszöveten illetve sablonon keresztül, festéknyomást végzünk. Ez az eljárás elsősorban egyszerűbb grafikák megvalósítására, jellemzően néhány színnel történő nyomtatásra alkalmas.

Előnyök: Ideális nagy mennyiségnél. Hosszantartó hatás.
Hátrányok: A felhasználható színek száma korlátozott. Kis darabszám esetén nem gazdaságos gyártási eljárás. Kis mennyiségeknél inkább az UV nyomtatást célszerű választani.

 

Tamponnyomás | A tamponnyomás során a tinta egy fémlemezről egy flexibilis párnára kerül, majd "lepecsételve" kerül a nyomtatandó termék felületére. A tamponnyomás leginkább szabálytalan formáknál és felületeknél ideális választás, ahol más módszerek általában korlátokba ütköznek.

Előnyök: Nem számít, hogy a nyomtatandó tárgy ívelt vagy egyenetlen felületű, ez a nyomtatási módszer mindig minőségi nyomtatást eredményez.
Hátrányok: Kissé korlátozott a sebesség, különösen ha több színt szeretne alkalmazni.

 

Nyomtatási technológiák Cimkék UV (direkt nyomtatás) Szitanyomás Tamponnyomás
Minőség Magas Magas Magas Magas
Színek Nincs limit Nincs limit Limitált (1-5) Limitált (1-5)
Tartósság Közepes Magas Magas Magas
Eredmény Fotórealisztikus Fotórealisztikus Egyszerűbb grafikákhoz Egyszerűbb grafikákhoz

 

Hogyan készül? Nézze meg új videónkat!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha úgy gondolja, csak apró kérdése van és talán fel sem tenné, ne habozzon szívesen válaszolunk. Segítünk az Önnek legmegfelelőbb nyomtatási eljárás kiválasztásában.

Ha árajánlatot kérne, a legjobb helyen jár! Ahhoz, hogy minél pontosabban és minél rövidebb idő alatt adhassunk ajánlatot, ne feledje a következő információkat megosztani velünk:

- Milyen eljárással, mekkora méretben, mekkora darabszámot nyomtatna?

- Van kész grafikája, esetleg velünk készíttetné?

- Ha van már meglévő grafikai fájlja vagy elképzelése, jelezze nekünk!

 

Kérjen ajánlatot!

Betöltés...