info@allinpackaging.hu +36 1 363 1447

Címke rendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Grafika jóváhagyása

Vevő a címke grafikájának véglegesítését követően megkezdheti a rendelési műveletet a Nordtek Imexco Kft. irányába (továbbiakban: Szállító). A rendelés leadását követően a Szállítónak nem áll módjában elfogadni további változtatási igényeket, továbbá semmilyen formában nem ajánl fel visszatérítést. Ennek megfelelően a felülvizsgálati és lektorálási problémák - mint például helyesírási hibák, általános tartalmi hibák -, teljes mértékben a Vevő felelősségi körébe tartoznak. Szállító nem nyújt segítséget ezekben a feladatokban, kivéve, ha a korábbiakban ettől eltérő megegyezés történt a felek között. A címkék végleges grafikai terve e-mail-ben kerül továbbításra a Vevő részére, a gyártás kezdete előtti jóváhagyás céljából.

 

Gyártási idő

A megrendelt címkék digitális terveinek Vevő általi jóváhagyását követően Szállító megkezdi a címkék gyártását, amely maximum 5 munkanapon belül teljesül. A szállítási idő a szállítás módján (például légiposta, fuvar stb.), és a szállítási címen múlik. További szállítással kapcsolatos információért, kérjük, látogasson el a http://allinpackaging.hu/szallitas.html oldalunkra. Gyorsított szállítási igény esetén az ezzel járó költségek a Vevőt terhelik. A gyorsított szállítás lehetősége függhet a fuvarozó cég rendelkezésre állásától is. A szállítási idő a megrendeléskor kerül meghatározásra.

 
 

Visszatérítés nem lehetséges

Minden rendelés végleges. Szállítónak nem áll módjában a költségek visszatérítése a címkerendelés véglegesítését követően. Szállító javasolja jelen „Címke rendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek” alapos átolvasását a címkerendelés megkezdése előtt. Amennyiben egy megrendelés véglegesített, az elállás és visszatérítés nem lehetséges.

 
 

Elállási feltételek

Amennyiben adott rendelés feldolgozásra és gyártásba került, nincs további lehetőség a megrendelés törlésére, vagy bármiféle visszatérítés igénylésére. A véglegesített grafikai munka teljes felelőssége a Vevőt terheli.

 
 

Digitális tervek és további tervezési díjak

A véglegesített címkék első és második digitális tervei egyaránt ingyenesen kerülnek továbbításra a Vevő részére a gyártás megkezdése előtti jóváhagyás céljából. Bármely más, további digitális terv igénye kiszámlázásra kerül a Vevő részére 20€/db-os áron. Kérjük, figyelmesen nézze át a terveket a rendelés leadását megelőzően, hogy elkerülhesse az esetleges késéseket vagy szükségtelen többletköltségeket!

 

Képek szerzői jogvédelme, felhasználási feltételek, Szállító lemondási/elállási joga

A Szállító részére továbbított képek teljes mértékben a Vevő tulajdonát képezik, Szállító azokat bizalmasan kezeli. A benyújtott képekért teljes mértékben a Vevő felel. Kérjük, ne küldjön olyan jogvédett képeket, amelyek nem az Ön tulajdonát képezik! Szállító vállalja, hogy tartózkodik bármely számára elküldött kép mindennemű újrahasznosításától, kivéve, ha a felek korábban másban állapodtak meg. Szállító által a képek határozatlan ideig kerülnek tárolásra a címkék Vevő általi újrarendelés lehetőségének biztosítása érdekében.

 

Figyelmeztetés: Bármely olyan gyakorlat szabályozására, amelyre jelen, a „Címke rendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek” nem tér ki, a Nordtek Imexco Kft. által meghatározott ÁSZF irányelvei a mérvadóak. (Az ÁSZF megtekintéséhez kattintson ide.)

Betöltés...