[email protected] +36 1 363 1447

Fémgőzölés

Fémgőzölés flakonra, tégelyre, kupakra

Az All In Packaging név mára egyet jelent a magas minőségű csomagolási termékekkel, innovatív csomagolási megoldásokkal és teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal.

Ennek része egyedülálló fémgőzölés szolgáltatásunk, amelynek köszönhetően terméke csomagolása, csillogó vagy akár matt, tartós, de legfőképp egyedi lesz! 

Kozmetikai tégelyek, kupakok, flakonok fémgőzölésével olyan páratlan külsőt kivitelezhet termékének, melyet alacsony rendelési mennyiségek mellett aligha kínál más a piacon. 

 

Mi az a fémgőzölés?

Fémgőzölés során vákuum segítségével fém szemcséket melegítünk a kívánt felületre, különböző anyagok magasfényű fémbevonása történik. Hűtést követően a felvitt bevonat rendkívül szép, fényes, csillogó rétegként marad meg.

Nagyon leegyszerűsítve a fémgőzölt felületek majdnem olyanok, mintha krómozva lennének, csak más színnel.

 

Miért válasszuk a fémgőzölést csomagolásunkhoz?

A csomagolóanyagok fémgőzölésével egyedi megjelenést, csillogó és fényes végeredményt kapunk, melynek köszönhetően terméke biztosan kiemelkedik majd a tömegből.

Fémgőzöléssel dekorált flakonokba UV érzékeny anyagokat is tölthetünk, hiszen a felület teljesen fedi a kívánt csomagolást.

A legtöbb esetben csomagolóanyagok, tégelyek, kupakok, flakonok nem kerülnek gyártásba ennyire exkluzív és figyelemfelkeltő köntösben, így a gyártók nem is készítenek ehhez hasonló termékeket, vagy ha mégis, akkor irtózatosan magas minimális rendelési mennyiséget határoznak meg.

A fémgőzölt felületet további termékcímkével, direkt UV nyomtatással, szita- és tamponnyomással is elláthatjuk.

 

 

Milyen darabszámtól érdemes fémgőzölni?

Fémgőzölésre a minimális rendelési mennyiség minden termék esetében eltérő. Megnyugtató azonban, hogy más nyomdai dekorációs eljárással szemben a legtöbb termékünk esetén nem kell több ezres tétel megrendelésével számolni. 

Tégelyek, flakonok, kupakok már pár száz darab megrendelése esetén is gazdaságosan fémgőzölhetők. Sőt, bizonyos termékek még kisebb mennyiség esetén is elérhetőek.

Ha már tudja, hogy mely csomagolási termékre, flakonra, kupakra, stb. szeretne fémgőzölést, akkor a részletekért érdeklődjön kollégáinknál a termék cikkszámával.  

Igyekszünk személyre szabott, kedvezményes áron és gyors határidővel elvégezni a feladatot.

 

 

Milyen felületen alkalmazható?

Fémgőzölni műanyagra, fémre és üveg felületekre is lehet. A nálunk vásárolható flakonok, tégelyek, kupakok és egyéb csomagolóanyagok, tárolók jellemzően PET, PP, és PE alapanyagúak. Ezeket tartós és kifejezetten magas minőségű végeredménnyel lehet fémgőzölni.

A fémgőzölhető anyagok körét folyamatosan bővítjük. Folyamatosan tesztelünk újabb és újabb alapanyagokat, hogyan reagálnak az eljárásra.

Kivételt jelent a HDPE alapanyag, melyre nem szép, könnyen lekopó eredmény a jellemző, ezért nem ajánljuk.

Fontos, hogy minden esetben mielőtt a fémgőzölés mellett döntünk, a kiválasztott termékre mintanyomatot készítsünk. Csak így lehet 100%-ban megbizonyosodni, hogy valójában milyen végeredmény várható.

Az általunk forgalmazott termékek esetében sokszor már előre elvégezzük a tesztelési folyamatot. Amennyiben a vevő által hozott termékről van szó, akkor különösen fontos a mintakészítés elvégzése.

A megfelelő eredmény elérését a kiválasztott anyag felületkezelése, a felület egyenletessége is befolyásolhatja.

 

Mik a legjellemzőbb fémgőzölt színek?

Ügyfeleink igen nagy számban elsősorban az arany, az ezüst, a bronz és a metál hatású színeket keresik. Ezen túlmenően több mint 10 féle szín választható a kínálatunkból. A fényesre fémgőzölt színek mellett matt színeket is tudunk készíteni.

 

Betöltés...