[email protected] átmenetileg nem elérhető

Elfekvő készleteket vásárlunk!

A prosperáló vállalkozások gyakran szembesülnek a nem megfelelő, vagy éppen feleslegesen megmaradt csomagolóanyagok felhalmozódása által okozott problémákkal. Ezeknek az elfekvő anyagoknak a tárolása bonyolult és költséges, azonban előre, darabra pontosan megfelelő mennyiséget berendelni szinte lehetetlen; egészen mostanáig. 
 
A QDP elsőrangú B2B szolgáltatása a következő koncepción alapul: kiváló minőségű megmaradt csomagolóanyagok újraelosztásának ad teret vállalati szereplők között. Az ár kedvezményes, a minőség változatlan. Összefoglalva a QDP rendszere egy egyszerű, hatékony, és költségcsökkentő megoldást nyújt felhasználóinak.
 
A QDP két formában működik:
Re-Packaging products
Elfekvő termékeket vásárolunk fel közvetlenül.

A legtöbb megmaradt termék újra eladható, azonban a megfelelő potenciális vásárló nélkül ez a folyamat rendkívül nehézkes. Köszönhetően az All In packaging webshopjainak, a QDP több ezer megbízható csomagolóanyag vásárlót ér el. Ha úgy gondoljuk, hogy az Ön termékei könnyen eladhatóak, felvásároljuk fölösleges készleteit közvetlenül, és integráljuk széles közönséggel bíró, rendkívüli termékskálát felvonultató webáruházainkba.

A termékei a QDP webshopjában jelennek meg.

Néhány esetben nem tudjuk felvásárolni a termékeit. Ez egyrészt akkor fordulhat elő, ha a mennyiség olyan nagy, hogy nem tudjuk biztosítani annak tárolását, másrészt ha az Ön raktára földrajzilag kedvezőbb feltételeket biztosít a termékek újraeladásáig. Biztosak vagyunk benne, hogy a több ezer kiváló csomagolást kereső ügyfelünk között Ön számára is találunk megfelelő vásárlót, hogy sikerüljön minél előbb eladni a fölöslegesen megmaradt csomagolóanyagait.

A Quality Discount Packaging minden beszállító előtt nyitva áll. Legyen szó vállalatról, aminél korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre megmaradt csomagolóanyagok, vagy olyan gyártóról, aki folyamatos ellátást biztosít, mi azon dolgozunk, hogy mindenkinek megfelelő megoldást találjunk. Célunk, hogy vásárlóinknak és a környezetnek egyaránt gazdaságos és hatékony megoldást tudjunk biztosítani!

Ha van felesleges csomagolóanyaga, töltse ki az alábbi űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Írjon nekünk!

Betöltés...