[email protected] +36 1 363 1447

Dobozgyártás - Faltkarton dobozok

Dobozgyártás - Faltkarton dobozok - Egyedi termékdobozok

 

Tervezéstől a gyártásig, bármekkora méretben és mennyiségben elérhetőek kínálatunkban, termékcsomagolásra alkalmas egyedileg készített karton dobozok.

Az első kapcsolatfelvételtől kezdve a legapróbb részletekre is odafigyelve, tanácsokkal és javaslatokkal vezetjük végig a dobozkészítés folyamatán.

 

Ajánlatkérés esetén pontos igényfelmérést végzünk, amelyben a kívánt doboz méretei (mélység, szélesség, magassága), a bele kerülő termék és az Ön igényei kerülnek a fókuszba. Már ekkor célszerű meghatározni a kivitelt és a formát (pl: váltófüles doboz, önzáró aljú bedugó füles doboz stb.), eldönteni, hogy szükség lesz-e grafikai tervezésre, illetve különleges felületkezelésre (prégelés, UV lakkozás, fényes vagy matt stb.).

 

 

 

Egyedi méretű dobozok készítése esetén az ajánlat tételesen tartalmazza a különböző költségtényezőket, mint például a stancszerszám. Léteznek hasonló, és gyakran keresett dobozok, így amennyiben olyan méretű dobozra van szüksége, melyhez már van stancszerszámunk, annak készítésre nincs szükség, tehát költsége sincs.

 

Miért jó, ha termékét egyedi dobozban kínálja?

 

Mert praktikus, hiszen a biztonságosabb szállítástól kezdve, a könnyebb logisztikán és tároláson át, a doboz felületének marketing lehetőségeit kihasználva számos előnyre tehet szert. Egy magas minőségű dobozzal, a megfelelő grafikával, a rajta szereplő plusz információkkal megsokszorozza az esélyét, hogy a polcról az Ön terméke kerüljön a kosárba.

 

 

Mihez ajánljuk?

Legyen szó

- kozmetikumok,

- illatszerek,

- krémek,

- gyógyszerek,

- táplálékkiegészítők,

- háztartási-vegyipari termékek dobozáról, egyedi méretben, akár kis mennyiség esetén is kedvező áron gyártunk.

 

 

 

Ha árajánlatot kérne, a legjobb helyen jár!

 

Ahhoz, hogy minél pontosabban és minél rövidebb idő alatt adhassunk ajánlatot, ne feledje a következő információkat megosztani velünk:

- Mekkora darabszám érdekli?

- Mekkora a kívánt doboz mélysége, szélessége, magassága, valamint a dobozba kerülő termék súlya.

- Van kész grafikája, esetleg velünk készíttetné?

- Ha van már meglévő grafikai fájlja vagy elképzelése, mindenképp jelezze nekünk!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Send an inquiry!

Betöltés...