[email protected] +36 1 363 1447

Csomagolóanyag Nagykereskedés

Mit kínál az All In Packaging webáruház a nagy tételben vásárlók számára?

Az All In Packaging megoldásai olyan előnyöket kínálnak a nagy tételben vásárlók számára, melyek jelentősen megkönnyítik a beszerzést, csökkentik annak költségeit és a ráfordítandó időt.

Nagytételben vásárló partnereink számára a jelenlegi online és offline lehetőségek többségének ugyanaz a hátránya: minden beszállító partner ajánlatait külön-külön kell átböngészni, több partnertől kell külön-külön ajánlatot kérni. Az All In Packaging rendszerében ezzel szemben egy helyen megtalálja sok gyártó és beszállító kínálatát, valamint a rendszerhez partnerként csatlakozott cégek elfekvő készleteiből is válogathat. Ezzel jelentősen leegyszerűsödik a folyamat, hiszen egy helyen látja összes partnerünk termékeit, a részletes termékinformációkat és az elérhető készletet, valamint rögtön ajánlatot is kérhet a kiválasztott termékekről, nem kell partnereinket külön-külön megkeresnie!


Az All In Packaging webáruház kiskereskedelmi áruház és nagykereskedelmi bemutatószalon.
5000 db-ig a rendelkezésre álló készletből néhány kattintással azonnal rendelhet. A real-time készletinformáció és a részletes termékleírások biztosítják, hogy a vásárló a számára leginkább megfelelő terméket tudja megrendelni, és készletről azonnal teljesítjük is a megrendelését.

A weboldalon közzétett árak azonban csak a kiskereskedelmi értékesítésre vonatkoznak, 5000 darab feletti megrendelés esetén lényegesen kedvezőbb egyedi árakat kínálunk minden megrendelőnknek.
Amennyiben nagykereskedelmi mennyiséget szeretne rendelni, az All In Packaging három kedvező lehetőséget is kínál Önnek

  • 5000 darab felett egyedi árajánlatot kérhet. Ebben az esetben értékesítőink személyre szabott árajánlatot küldenek Önnek nagyon kedvező árakkal, valamint tájékoztatják a szállítási feltételekről és határidőkről.
  • Lehetősége van szerződéses megrendelést leadni.Ekkor készlet nélkül, gyártással vállaljuk a szállítást, hosszabb határidőkkel. Szerződéses megrendeléssel vállaljuk folyamatosan jelentkező igényei kielégítését is. A szerződéses megrendelés legnagyobb előnye az, hogy a hosszabb szállítási határidőkért cserébe az összes többi lehetőségnél olcsóbban tudja beszerezni a kívánt termékeket.
  • Webáruházunkban elérheti partnereink elfekvő készleteit is.

Ezekről egy helyen talál készletinformációt, és egyedi ajánlat alapján különösen kedvező árakon vásárolhat belőlük. Az elfekvő készletek rendszerünkben külső raktárkészletként jelennek meg, és folyamatos ellátásuk nem garantált. A korlátozott készletért cserébe viszont bőségesen kompenzálnak a kiemelkedően kedvező árak.

Megrendelés előtt termékmintára van szüksége?
Az All In Packaging webáruházban lehetőség van termékminta igényét is leadnia, melyet készlet függvényében rövid határidővel kiszállítunk.

Betöltés...