[email protected] +36 1 363 1447

Coronavirus

Tájékoztatás a COVID-19 okozta változásokról

 

Tisztelt Vásárlóink!

 

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az online vásárlás a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy a járványhelyzet miatt a háztartási vegyipari csomagolóanyagok piacán kialakult áruhiány, az elszabaduló beszerzési árak, a megnövekedett gyártási, illetve szállítási idők és költségek ellenére kiszolgáljuk vásárlóinkat.

Piaci ismereteinknek, pozíciónkank és beszerzési hálózatunknak köszönhetően a világ minden tájáról, több forrásból biztosítjuk készleteinket, ugyanakkor bizonyos körülményekre nem tudunk hatással lenni, így az alábbiakkal kell számolni:

  • hosszabb gyártási és szállítási idők,

  • 30%-400%-os növekedés áremelkedés

  • néhány, a gyártók felé még a járvány előtt leadott rendelés határideje bizonytalan vagy törölt státuszra változott

  • a forint dollárral és euróval szembeni gyengülése miatt további +8-10%-os emelkedés minden importtal kapcsolatos költségen

 

  • Fontos változás elérhetőségeinket illetően:

 

Telefonos ügyfélszolgálatunk ismét elérhető!

Köszönjük a türelmet!

 

 

  • Fontos információ a sztenderd termékek elérhetőségéről a koronavírus miatt!

 

A koronavírus járvány miatt ugrásszerűen megnőtt kereslet, valamint az árumozgásokban tapasztalható fennakadások sztenderd termékeinkre is hatással vannak.

A sztenderd cikkeket folyamatosan igyekszünk raktáron tartani, ettől függetlenül előfordulhat, hogy valaki egymás után tucatnyi webes rendelést leadva felvásárolja az összes elérhető mennyiséget. 

Sztenderd termék révén ekkor sem kell aggódni, dolgozunk a termék mielőbbi beszerzésén, célunk, hogy a termék hamarosan újra vásárolható legyen, akár kis mennyiségben is.

 

Vásárlóinkat folyamatosan tájékoztatjuk weboldalunkon, hírlevélben, közösségi média csatornáinkon és kérdés esetén ügyfélszolgálatunk e-mail elérhetőségein!

 

Köszönjük a megértést!

Betöltés...