[email protected] +36 1 363 1447

Általános szerződési feltételek

Legfontosabb feltételek on-line vásárláshoz 

A teljes Általános Szerződési Feltételek-et ezen a linken találja.

Az All In Packaging webáruház üzemeltetője a Nordtek Imexco Kft. (székhely: 2161 Csomád, Verebeshegy u. 11.; adószám: 12244692-2-13 EU VAT: HU12244692; cégjegyzékszám: 13-09-163449).

 

I. Reklamáció 

 1. Sérült csomagot csak a sérülés tényét rögzítő jegyzőkönyvvel vegyen át! Ez biztosít lehetőséget arra, hogy a szállító társaság megtérítse a kárt. Reklamációját az alábbi linken található űrlap kitöltésével juttathatja el hozzánk: https://allinpackaging.hu/complaint.html

  1.a A megrendelt áruk higiéniai és mikrobiológiai megfelelőségének kifogásolására az átvételt követő 14 napon belül van lehetőség. Az átvételt követő 14 napon túl érkezett, higiéniával kapcsolatos panaszokat nem áll módunkban elfogadni.

   
 2. Mennyiségi hiány, árusérülés, külső hiányosságok és garantált külső tulajdonságok hiánya miatti kifogásokat a Szállító csak akkor fogad el, ha ezeket a Vevő az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi.
   
 3. Szárvágás, szárcsere – vállalási feltételek
  A szárak hosszához használt mértékegység minden esetben milliméter.
  A szár hosszának módosításakor megadott milliméter érték FBOG (From the Bottom Of Gasket – A tömítés aljától mérve) értendő, hacsak írásban nem került definiálásra másik érték. Másik érték lehet Lehúzott szárhossz – a házból kivett szár hossza az elejéről a végéig (csőhossz).
  A szárak hosszának módosítását megváltozott munkaképességű emberek végzik, kézi erővel. A vállalási határidők a leterheltségüktől, valamint a mennyiségektől függenek. A vállalt hossz pontosság: megadott FBOG szárhossz +/- 2 mm.
   

II. Árak

 1. A Szállító árai eltérő megállapodás hiányában a Szállító telephelyén exworks Budapest paritáson nettóban értendők és kizárólag a csomagolás költségét tartalmazzák (belföldi, közösségen belüli magánszemélynek, EU adószámmal nem rendelkező cégnek történő értékesítés esetén a mindenkor érvényben lévő Áfa (27%) kerül felszámításra).
 2. Amennyiben hibás ár kerül a webáruház felületére a Szállító nem köteles a terméket hibás áron szállítani. A Vevő a helyes ár ismeretében jogosult elállni vásárlási szándékától.
 3. A Szállító jogosult a helyes ár és/vagy szállítási költség használatára, amennyiben a webáruház rendelést összegző folyamatában, bármilyen kalkulációs hibából adódóan, a valós ártól eltérő összesítő árat jelenít meg a rendszer. 

 

 

III. Szállítási határidők

 1. Raktárról történő vásárlás esetén a termékek postára adásának határideje 4 munkanap, amely akkor indul, amikor a szállításhoz szükséges minden feltétel rendelkezésre áll, az áru ellenértéke, Szállító bankszámlájára megérkezett.
 2. A csomag feladását követő szállítás várható idejét a „Szállítás” aloldal tartalmazza.

 

 

IV. Termékminta

 1. Szállító a Vevő részére ingyenes termékmintát biztosít, 3 db termékből, 1 db/termék mennyiségben. A termékminta szállítási költsége a vevőt terheli.

 

V. Elállási jog 

 1. A távollévők között létrejött (internetes) vásárlástól Vevő az átvételt követő 14 napon belül elállhat. Elállási szándékról Szállítót ezen határidőn belül, írásban kell értesítenie. Az elállási jog gyakorlásának egyéb feltételei:
  Vevő saját költségén, sértetlen állapotban, eredeti mennyiségben juttatja vissza Szállító raktárába a terméke(ke)t. Raktár címe: 1171 Budapest Pesti út 474.
 2. Címke vásárlása esetén az elállási jog nem gyakorolható. Címke vásárlásának további feltételei a http://allinpackaging.hu/label-terms.html oldalon érhetők el.

 

 
A teljes Általános Szerződési Feltételek-et ezen a linken találja.
Betöltés...