info@allinpackaging.hu +36 1 363 1447

Általános szerződési feltételek

Legfontosabb feltételek on-line vásárláshoz 

A teljes Általános Szerződési Feltételek-et ezen a linken találja.

Az All In Packaging webáruház üzemeltetője a Nordtek Imexco Kft. (székhely: 2161 Csomád, Verebeshegy u. 11.; adószám: 12244692-2-13 EU VAT: HU12244692; cégjegyzékszám: 13-09-163449).

 

I. Reklamáció 

 1. Sérült csomagot csak a sérülés tényét rögzítő jegyzőkönyvvel vegyen át! Ez biztosít lehetőséget arra, hogy a szállító társaság megtérítse a kárt.
 2. Mennyiségi hiány, árusérülés, külső hiányosságok és garantált külső tulajdonságok hiánya miatti kifogásokat a Szállító csak akkor fogad el, ha ezeket a Vevő az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi.
 3. Szárvágás, szárcsere – vállalási feltételek
  A szárak hosszához használt mértékegység minden esetben milliméter.
  A szár hosszának módosításakor megadott milliméter érték FBOG (From the Bottom Of Gasket – A tömítés aljától mérve) értendő, hacsak írásban nem került definiálásra másik érték. Másik érték lehet Lehúzott szárhossz – a házból kivett szár hossza az elejéről a végéig (csőhossz).
  A szárak hosszának módosítását megváltozott munkaképességű emberek végzik, kézi erővel. A vállalási határidők a leterheltségüktől, valamint a mennyiségektől függenek. A vállalt hossz pontosság: megadott FBOG szárhossz +/- 2 mm.
   

II. Árak

 1. A Szállító árai eltérő megállapodás hiányában a Szállító telephelyén exworks Budapest paritáson nettóban értendők és kizárólag a csomagolás költségét tartalmazzák (belföldi, közösségen belüli magánszemélynek, EU adószámmal nem rendelkező cégnek történő értékesítés esetén a mindenkor érvényben lévő Áfa (20%) kerül felszámításra).
 2. Amennyiben hibás ár kerül a webáruház felületére a Szállító nem köteles a terméket hibás áron szállítani. A Vevő a helyes ár ismeretében jogosult elállni vásárlási szándékától.
 3. A Szállító jogosult a helyes ár és/vagy szállítási költség használatára, amennyiben a webáruház rendelést összegző folyamatában, bármilyen kalkulációs hibából adódóan, a valós ártól eltérő összesítő árat jelenít meg a rendszer. 

 

 

III. Szállítási határidők

 1. Raktárról történő vásárlás esetén a termékek postára adásának határideje 4 munkanap, amely akkor indul, amikor a szállításhoz szükséges minden feltétel rendelkezésre áll, az áru ellenértéke, Szállító bankszámlájára megérkezett.
 2. A csomag feladását követő szállítás várható idejét a „Szállítás” aloldal tartalmazza.

 

 

IV. Termékminta

 1. Szállító a Vevő részére ingyenes termékmintát biztosít, 3 db termékből, 1 db/termék mennyiségben. A termékminta szállítási költsége a vevőt terheli.

 

V. Elállási jog 

 1. A távollévők között létrejött (internetes) vásárlástól Vevő az átvételt követő 15 napon belül elállhat. Elállási szándékról Szállítót ezen határidőn belül, írásban kell értesítenie. Az elállási jog gyakorlásának egyéb feltételei:
  Vevő saját költségén, sértetlen állapotban, eredeti mennyiségben juttatja vissza Szállító raktárába a terméke(ke)t. Raktár címe: 1171 Budapest Pesti út 474.
 2. Címke vásárlása esetén az elállási jog nem gyakorolható. Címke vásárlásának további feltételei a http://allinpackaging.hu/label-terms.html oldalon érhetők el.

 

 
A teljes Általános Szerződési Feltételek-et ezen a linken találja.
Betöltés...